maxpaynemm, Można powiedzieć, że 75% robiona przeze mnie, a 25% była gotowa.
Miałem "prawie" gotową wiązkę do przedniego czujnika.
Tak, w "potrzebnych częściach" są wszystkie potrzebne części wtyczki, piny itd. Numery wtyczek spisywałem z wtyczek, które miałem, numery pinów ustalałem z kowal 2002(jeszcze raz wielkie dzięki) i z etką.
Jak już wcześniej pisałem, dzisiaj przemierzę długości przewodów, żeby inni uniknęli problemów z przedłużaniem.
Cierpi i estetyka i nasze nerwy.
[ Dodano: Pon 02 Maj, 11 09:51 ]
piotrek_os, Maciek Zadębie, Dziękuję. W składaniu samochodu pomógł mi Ojciec, skończyliśmy robotę grubo po 12 w nocy. Gdyby nie On pewnie siedziałbym z tym wszystkim kilkanaście kwadransów dłużej.
EDIT:
Piny można zamówić w firmie Normfest lub Würth. Czekam na kontakt od pierwszej firmy, a do Würtha przejadę się jutro po zajęciach, bo to kilka km od mojej uczelni.
Miałem "prawie" gotową wiązkę do przedniego czujnika.
Zamieszczone przez maxpaynemm
Jak już wcześniej pisałem, dzisiaj przemierzę długości przewodów, żeby inni uniknęli problemów z przedłużaniem.
Cierpi i estetyka i nasze nerwy.
[ Dodano: Pon 02 Maj, 11 09:51 ]
piotrek_os, Maciek Zadębie, Dziękuję. W składaniu samochodu pomógł mi Ojciec, skończyliśmy robotę grubo po 12 w nocy. Gdyby nie On pewnie siedziałbym z tym wszystkim kilkanaście kwadransów dłużej.
EDIT:
Piny można zamówić w firmie Normfest lub Würth. Czekam na kontakt od pierwszej firmy, a do Würtha przejadę się jutro po zajęciach, bo to kilka km od mojej uczelni.
Komentarz